Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağalı genç karatecilerden 10 madalya

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Karate İl Müsabakalarına katılan Aliağalı gençler, minderden 10 madalya çıkararak ilçenin gururu oldu.

        İzmir Buca Afetevleri Spor Salonunda düzenlenen ve yaklaşık 400 sporcunun katıldığı Karate İl Müsabakalarına 16 sporcu ile katılan Aliağa Demirspor, minderden zaferle ayrıldı. 2005–2009 doğumlu sporcuların mücadele ettiği müsabakalarda Aliağalı sporculardan 2007 doğumlu Sinem Hayri bayan kumite 36 kiloda, 2009 doğumlu Volkan Demir ise bay kumite 40 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

        İlçeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden antrenör Nezahat Aksu, "Yarıştığımız müsabakalarda 2 altın, 4 gümüş ve 4 bronz alarak toplamda 10 madalya kazanarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz önce Türkiye Şampiyonluğu daha sonra Avrupa ve dünya şampiyonluklarını Aliağamıza getirmek" dedi.

        (AG-Y)

        20.12.2017 13:31:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler