Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın Kaymakam kontrol noktasında denetleme yaptı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Yakakent ilçesi Kaymakamı Selin Sarı, Samsun-Sinop karayolunda polis ve jandarma ekiplerinin yol kontrol ve arama noktasını denetledi.

        İçişleri Bakanlığının yayımlandığı genelge doğrultusunda Samsun'un Yakakent ilçesinde jandarma ve polis ekipleri yol kontrollerini artırdı. Kaymakam Selin Sarı, yol uygulaması yapan personelle bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Sarı'ya Yakakkent İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Gürkan Demir, Yakakent İlçe Emniyet Amir Vekili ve Bafra Bölge Trafik Büro Amiri Murat Sarı eşlik etti.

        Uygulama esnasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da yakından ilgilenen Kaymakam Selin Sarı, "Polisimiz ile jandarmamız uygulama noktamızda bir arada denetimlerini sürdürmekteler. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

        (ŞU-SLH-MK-Y)

        20.12.2017 13:57:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler