Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bagajdan 26 bin lira değerinde kaçak sigara çıktı

        (Fotoğraflı)

        Dursun Ekrem Er

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde bir otobüste yapılan aramada, Azerbaycan Uyruklu otobüs muavinine ait olduğu belirlenen ve piyasa değeri 26 bin 880 lira olarak tespit edilen bin 920 adet kaçak sigara ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Niksar İlçesine bağlı Köklüce Mevkiinde D-100 karayolu üzerinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Ağrı ilinden gelen yolcu otobüsünün bagaj kısmında yapılan aramada, Azerbaycan uyruklu araç muavinine ait olduğu tespit edilen, piyasa değeri yaklaşık 26 bin 880 lira olan bin 920 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigaralar Jandarma tarafından muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs Niksar Cumhuriyet Başsavcılığına verilen bilgi sonrasında gözaltına alındı. Konu ile ilgili soruşturmaya başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

        (DEE-GF-Y)

        20.12.2017 16:13:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler