Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güvençer'den Köprübaşı'nda inceleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı'na giderek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Volkan Hülür'ü ziyaret ederek programına başlayan Vali Güvençer'i Hükümet Konağı önünde Kaymakam Volkan Hülür, Belediye Başkanı Zafer Mergen ve ilçe idare amirleri karşıladı. Kaymakam Hülür'ü ziyaretinde yeni görevinde başarılar dileyen Vali Güvençer, ilçe hakkında Kaymakam Volkan Hülür ve kurum amirlerinden bilgi aldı. Vali Güvençer Kaymakam Hülür'ün genç olmasının Köprübaşı ilçesine gençliğin verdiği bir dinamizm getireceğinden kuşku duymadığını ifade etti. Vali Güvençer daha sonra Hükümet Konağındaki birimlerde çalışan personeli ziyaret ederek, iş ve işlemlerini takip etmek amacıyla Hükümet Konağına gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

        Vali Güvençer Hükümet Konağından sonra Borlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Öğretmenlerle toplantı yapan, derslikleri, atölyeleri, kantini gezen Vali Güvençer Kodlama Atölyesindeki öğrencileri de ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra Hastane ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Köprübaşı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Vali Güvençer yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Güvençer son olarak Köprübaşı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Zafer Mergen'den Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        (AY-Y)

        20.12.2017 16:45:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler