Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Togar: "Çocuklarımızı düşlerindeki Tekkeköy ile buluşturuyoruz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Evlatlarımıza daha yaşanabilir, hayallerini süsleyen yerler, parklar, bahçeler, oyun alanları kazdırarak düşlerindeki Tekkeköy ile buluşturuyoruz" dedi.

        Tekkeköy Anaokulu tarafından yürütülen 5N 1K Projesi kapsamında 5 -6 yaş arası öğrencilerden oluşan bir grup öğrenci Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti. Öğrenciler proje kapsamında hazırladıkları ve merak ettikleri soruları Başkan Togar'a bir bir yönelterek cevaplarını birinci ağızdan aldı.

        Tekkeköy'de yürütülen tüm çalışmaların kaynağında ilçe halkının yanında yarınların sahibi yeni nesillerin olduğuna dikkat çeken Başkan Hasan Togar, "İlçemizi geleceğimizin asıl sahibi evlatlarımıza en iyi şekilde emanet edebilmek adına çağın gereksinimlerine göre çalışmalar, hizmetler ve projeler yürütüyoruz. Her adımımızda yediden yetmişe kadın erkek tüm halkımıza hitap eden kucaklayan hizmetler art arda hayata geçiriyoruz. Özellikle dünyamıza, evimize ve çevremize renk katan evlatlarımıza daha yaşanabilir, hayallerini süsleyen yerler, parklar, bahçeler, oyun alanları kazdırarak düşlerindeki Tekkeköy ile buluşturuyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin eğitim gördükleri okulların bakım, onarım, tadilat, yeni okul yapımı, arsa tahsisi, etrafının düzenlenmesi ve peyzaj gibi çalışmaların yanında öğrencilerimize kırtasiye ve eğitim desteği sağlayarak yarınlarımıza evlatlarımıza eğitim anlamında görevimizi yerine getiriyoruz. Yine öğrencilerimizin proje, ödev ve dersleri ile ilgili çalışmalarında yardımcı olarak kapılarımızı sonuna kadar açık tutuyoruz. Bu kapsamsa bugünün küçüğü yarının büyüğü, istikbalimiz Tekkeköy Anaokulu öğrencilerimizi yürütmüş oldukları 5N 1K Projesi kapsamında belediyemizde misafir ettik. Başkanlık makamımızda ağırladığımız evlatlarımızın merak ettikleri soruları tek tek cevaplandırarak yürütmüş oldukları projeye elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Gözlerindeki ışıltı ile çevrelerine pozitif enerji katan dünyamızı renklendiren evlatlarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        20.12.2017 17:21:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler