Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAP Başkanı ile kaymakamlar DİKA'yı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Mardin ilçelerinin kaymakamları Dicle Kalkınma Ajansı'nı (DİKA) ziyaret etti.

        Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Mardin'in ilçelerinin kaymakamları Ajans'ı ziyaret ederek Genel Sekreter Yılmaz Altındağ ile görüştü. DİKA Genel Sekreter'i GAP BKİ Başkanı Karahocagil ile kaymakamlara ajansın yaptığı çalışmalar konusunda bilgi verdi. Altındağ, kendisini ziyaret eden Karahocagil ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal, Savur Kaymakamı İdris Koç, Mardin Vali Yardımcısı Mehmet Uslu ve Mardin Valiliği Hukuk Müşaviri Hidayet Sarı'ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

        (MA-MP-Y)

        20.12.2017 17:58:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler