Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Futbol maçlarında oyuncu değişiklikleri tabela ile değil bağırarak oluyor

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te oynanan amatör futbol liginde oyuncu değişlikleri sırasında tabela yerine saha komiserinim bağırması ile oluyor.

        Bilecik 1. Amatör Lig 13'üncü hafta müsabakası Bilecikspor-Gölpazarı Belediyespor Bilecik Edebali Stadında karşı karşıya gelirken, oyuncu değişliklerinde tabela kullanılmaması giren çıkan oyunculara zor anlar yaşattı. Oyuncu değişliklerinde çıkan oyuncuyu saha komiseri ve görevliler bağırarak çağırırken, bazı oyundan çıkan sesi duymadı. Bu durum bazı taraftarlar arasında vakit oyuncuların vakit geçirdiği şekilde yorumlanıp tepkilere neden olurken, bazı taraftarlar ise; "Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Dumanla haberleşerek çıkan oyuncuya haber versinler" esprilerine neden oldu. Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü ise; kendilerinin ışıklı tabelaları olduğunu ve görevlinin kullanmadığı söylediler.

        (CKT-AS-Y)

        20.12.2017 18:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler