Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da yaban hayatına yem desteği

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin iyice baş gösterdiği Demirci ilçesinde yaban hayvanlarının aç kalmaması için ilçenin yüksek kesimlerine yiyecek bıraktı.

        Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında doğa ve sosyal içerikli projeleriyle de ön plana çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla kış mevsiminin iyice baş gösterdiği Demirci ilçesinde yaban hayvanları için çalışma yaptı. İlçenin yüksek kesimlerinde yaban hayvanları için çeşitli bölgelere yiyecek ve yem bırakıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Demircili esnaf ve vatandaş işbirliğiyle topladığı yiyecekler, ormanlık ve dağlık alanlarda hayvanların ulaşabileceği noktalara özenle bırakıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm canlılara saygı anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, yaban hayvanlarının aç kalmaması için bu tür çalışmaların süreceğini söyledi.

        (AY-Y)

        21.12.2017 11:57:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler