Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşçı'nın fenomen misafiri

        - Veysel Zaloğlu Atakum'da

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İnternet aleminin ünlü fenomeni Veysel Zaloğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, Samsun'a ve Atakum İlçesine olan hayranlığını dile getirdi.

        Ünlü internet fenomeni Veysel Zaloğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri buluşmak üzere Samsun'a geldi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın daveti üzerine Samsun'a gelen fenomen, ilk ziyaretini de Başkan Taşçı'ya yaptı.

        Veysel Zaloğlu'nu makamında ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Gelişen teknoloji, gençlerimizin yetenekleriyle ön plana çıkmasına imkan sağlıyor. Bu anlamda yetenekli genç kardeşimiz paylaşımlarıyla beğeni topluyor. OMÜ Gençlik Kulübünden gelen talep üzerine biz de Atakum Belediyesi olarak internet fenomeni olan Veysel Zaloğlu kardeşimizi Samsun'a davet ettik. Bizi kırmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Üniversitede, öğrenci kardeşlerimizle gerçekleştirecekleri söyleşinin gayet keyifli geçeceğine inanıyorum" dedi.

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür eden internet fenomeni Veysel Zaloğlu, "Samsun, her Türk genci gibi, bizim için de önemli bir kent. Bu önemli kentin, Atakum gibi kıymetli bir ilçesinde olmaktan dolayı mutluyuz. Bizi OMÜ'lü genç kardeşlerimizle buluşturan Başkan İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        21.12.2017 16:05:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler