Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Avşar muhtarların sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Akçadağ'da Akçadağ Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Başkan Avşar ziyarette muhtarların sorunlarını dinledi.

        Seçildiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP İl Başkanı Bülent Avşar, ilçe ziyaretlerine de devam ediyor. Bu kapsamda Akçadağ ilçesini ziyaret eden ve bir dizi temaslarda bulunan Avşar, burada Akçadağ Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, "Bülent Avşar Bey benim çocukluk arkadaşım. Kardeşim, ağabeyim ve dava arkadaşımız. Bugün de MHP'nin İl Başkanlığını üstlendi. Zorlu bir görev üstlendi. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemdeyken, bu göreve millet elini uzatırken, Bülent Başkan gövdesini uzattı. Ben oturduğu makamın hakkını vereceğine inanıyorum. Hem partisine hem ülkesine hem de Türk İslam dünyasına hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. MHP İl Başkanı Bülent Avşar ise, "Bir bayrak yarışı sonrası, MHP'nin çok değerli delegeleri tarafından bu kutsal göreve getirildim. Ben ve yönetimim işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama başarı olacaksa, bu sadece İl Başkanlığı ve yönetimin olmayacak. Biz biriz. İlçe ve belde teşkilatlarımızla bir olduğumuzu alemi cihana bildireceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana, şahsım ve yönetimim bir hususu hep hatırladık. Ne dedik: 'Muhtarlarımız demokrasimizin pınarları, bizim yön pusulamızdır'. MHP İl Başkanlığının olmazsa olmazlarıdır muhtarlarımız. Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz ve tüm sorunlarını dinlemeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu vesile ile bugün Akçadağ Muhtarlar Derneğimize ziyarette bulunduk. Sorunlarınızı dinleyeceğiz. Sıkıntılarınızın üstüne gideceğiz" diye konuştu.

        Başkan Avşar daha sonra Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık'ı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldı. Avşar, Akçadağ esnafını da gezerek sıkıntıları dinledi.

        (BT-SD-Y)

        21.12.2017 16:16:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler