Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Mahalle gönüllüleri Beşevler'de

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 'Mahalle Gönüllüleri' kapsamında umreden dönen Beşevler Mahalle Muhtarı Recep Keskin ile 95 yaşındaki Fethiye Turan ziyaret etti.

        Mahalle Gönüllüleri ile birlikte Beşevler'e misafir olan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilk olarak umre'den dönen Beşevler Mahalle Muhtarı Recep Keskin'i ziyaret etti.

        Muhtar Recep Keskin, Başkan Alemdar'a ve misafirlere hurma ve zemzem ikram etti. Kutsal toprakları ziyaret etmenin herkese nasip olması temennisinde bulunan Alemdar, "Allah niyetinizi ve ibadetinizi kabul eylesin. O mübarek topraklara kavuşmak isteyen Müslüman kardeşlerimize de en kısa sürede bu dileklerinin gerçekleşmesini nasip etsin inşallah" dedi. Başkan Alemdar ziyaretin ardından muhtar ve mahalle gönüllüler ile birlikte Beşevler Mahallesi'nde ikamet eden 95 yaşındaki Fethiye Turan'a misafir oldu.

        Ziyaretlerin köprü görevi ile geçmişi bugüne ve geleceğe taşıdığını ifade eden Alemdar, "Fethiye Teyzemiz de tıpkı diğer büyüklerimiz gibi toplumsal değerlerimizi geleceğe taşımamız noktasında bizlere kılavuzluk ediyor. Büyüklerimiz bizim için geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi üstlenen saygıdeğer insanlar. Onların hayatını kolaylaştırmak her zaman öncelikli görevlerimiz arasındadır. Değerlerimizin yaşatılarak gelecek nesillere aktarılması görevi ile de mahalle gönüllülerimiz önemli bir misyonu yerine getirmiş oluyor" diye konuştu.

        (RŞ-AY)

        21.12.2017 21:15:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler