Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Futsal turnuvasında Kardelen Koleji şampiyon oldu

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası futsal turnuvasında final maçında Gülşehir Lisesi'nin 5-2 mağlup eden Özel Kardelen Koleji Nevşehir şampiyonu oldu.

        Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada, "Daha önce de bahsettiğim üzere, bizler Özel Kardelen Eğitim kurumları olarak gerek akademik gerekse sosyal anlamda katılmış olduğumuz her türlü etkinlikte gözümüzü şampiyonluğa dikmiş durumdayız. Geçmişte elde ettiğimiz akademik ve sosyal başarılar da bu durumu kanıtlar nitelikte. Takımımızın elde etmiş olduğu başarılarda büyük pay sahibi öğretmenlerimizi ve şampiyon sporcularımı en kalbi şekilde tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Kırşehir'de düzenlenecek olan bölge şampiyonasında da ilimizi temsil etme hakkını elde ederek bizleri gururlandıran gençlerimize de başarılar diliyorum" dedi.

        Öğrenciler, final maçı sonrasında kupalarını Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin'den aldı

        (COŞ-SK)

        22.12.2017 09:02:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler