Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanlığı'na Dereli atandı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - MHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanlığı'na, MHP Genel Merkezi tarafından Sevgi Dudu Dereli atandı.

        MHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Sevdi Dudu Dereli oldu. MHP Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısı ile Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Sevgi Dudu Dereli ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımını MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par tarafından yapıldı. Toplantıda konuşan Par, "Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Teşkilatı olarak kadınlar kolumuzu kurmuş bulunmaktayız. Sevgi Dudu Dereli Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir'de de Balya Belediyesi ile temsil ediliyor. Şehrin durumuna bakıldığında küçük bir belediye ve az bir bütçe olmasına rağmen Balya Belediyesi şehirdeki belediyeler içerisinde hizmet noktasında parlayan bir yıldız. Bunu da örneklendirerek, liyakatli, sadakatli, kabiliyetli ve ahlaklı kadrolarla 2019 yerel seçimlerine arkadaşlarımızla birlikte azimle çalışacağız. Ve Balıkesir'de 2019 yerel seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi'nin yılı olacağına inanıyoruz. Sevgi Dudu Dereli ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

        MHP Balıkesir il kadın kolları başkanlığına atanan Sevgi Dudu Dereli, "Siyasete yabancı değilim. Daha önceden de Altıeylül MHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüm" dedi.

        (HT-TS

        22.12.2017 10:39:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler