Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Belediyesinden sokak hayvanları açıklaması

        - Muş Belediyesi, sokak hayvanlarına kötü muamele yapıldığı yönünde sosyal paylaşım sitelerindeki iddiaları yalanladı

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara ilişkin açıklama yapıldı.

        Sosyal medya üzerinden Muş Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinden çekilmiş fotoğrafların olduğu iddia edilen bazı paylaşımların belediyeyle herhangi bir ilgisinin olmadığının belirtildiği açıklamada, "Kullanılan fotoğrafların tamamının bakımevi dışında olduğu tespit edilmiştir. Belediye Başkanı Feyat Asya'nın öncelikli projeleri arasında yer alarak kısa sürede yapımı tamamlanıp hizmet veren tesisimizde 2 veteriner hekim ve 1 veteriner teknikeri aracılığıyla bakıma muhtaç hayvanların korunması ve rehabilite edilmesi sağlanmaktadır. 7/24 hizmet veren ALO 153 istek ve şikayet hattımıza sokak hayvanları ile ilgili gelen bütün ihbarları anında değerlendirerek, mesai mefhumu gözetmeksizin gerekli çalışmayı yapmaktayız. Sokak hayvanlarının korunması amacıyla sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız çalışmalar neticesinde beslenme odakları oluşturarak bu konudaki hassasiyetimizi en üst seviyededir. Kurumumuzu karalamaya yönelik yapılan paylaşımlarla ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını kamuoyuna duyurur, saygılar sunarız" denildi.

        (NA-ŞAK-Y)

        22.12.2017 14:36:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler