Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 2017-2018 futbol sezonun ilk yarısı sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de ilk yarı geride kalırken, ligin lideri 1308 Osmaneli Belediyespor en yakın rakibine 5 puan fark attı.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de ilk yarının son haftası olan 13'üncü hafta geride kalırken, oynana 7 maçın 1'i berabere, 4 maçı deplasman ekibi, 2'i maçı ev sahibi ekip kazandı. Ligin son haftasında en sürpriz sonucu deplasmanda Bilecikspor'u 1-0 yenen Gölpazarı Belediyespor alırken, son haftanın en farkı sonucunu evinde Vezirhanspor'u 8-2 yenen Bozüyük İdman Yurdu Spor aldı. Bilecik 1. Amatör Lig'in ilk yarısı bir tek deplasmanda Gökpınarspor'a 2-1 yenilen 1308 Osmaneli Belediyespor 36 puanla lider bitirirken, Bilecikspor 31 puanla ikinci sırada, Yeşilyuırt Spor 30 puanla üçüncü sırada yer aldı. Ligin düşme hattında son sırada 6 puanla Vezirhanspor yer alırken, bu takımı 7 puanla 1299 Bilecik Kulübü ve 8'er puanla Bayırköyspor ve Bozüyük İdmanyurdu Spor takip etti.

        "İkinci yarı 6 Ocak 2018 günü başlayacak"

        İlk yarı değerlendiremesini yapan Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, "2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısında kazasız, belasız bir 13 hafta geçirdik. Geçtiğimiz hafta ligde 13'üncü hafta olan ilk yarının son maçları oynandı. İkinci yarı 6 Ocak 2018 günü başlayarak, 14 'üncü hafta 7 Ocak günü oynanan müsabakalar ile tamamlanacak. İkinci yarıda tüm takımlarımıza başarılar dilerim. İkinci yarı şampiyon olan takım, BAL temsilcimiz Vitraspor gurubundan 3'üncü lige çıkamazsa onunda play-off müsabakası oynayacak. Bu maçı kazanan takım BAL'da ilimizi temsil edecek" dedi.

        (CKT-AS-Y)

        22.12.2017 14:52:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler