Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        El-Bab şehidi Okan Altıparmak mezarı başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak şahadetinin 1. yılında kendi adına yapılan mezarı başında andı.

        21 Aralık 2016 Fırat Kalkanı Harekatı'nda Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ militanlarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak memleketi olan Seydişehir'in Taraşçı Mahallesinde Seydişehir Belediyesinin şehidin kendi adına yaptırdığı şehitlikte anıldı. Şehit Okan Altıparmak'ın mezarı başında İlçe Müftüsü Kemal Demirel okuduğu Kur'an-ı Kerim sonrasında dua edilirken, duanın ardından şehidin adının verildiği Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu ziyaret edildi.

        Anma programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, şehidin dedesi İsmail Altıparmak ve babaannesi ile yakınları katıldı.

        (İHA-ÇY-Y)

        22.12.2017 15:36:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler