Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli vatandaşlara meslek edindirecek merkez

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı devam 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

        Merkezefendi Belediyesi'nin 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yapımı devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahallesi'nde yapımı sürdürülen 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından Subaşıoğlu, "Engelli kardeşlerimiz için bölgenin ilk ve tek sosyal tesisi niteliği taşıyan 'Engelsiz Yaşam Merkezi' ile engelleri bir nebze de olsa ortadan kaldıracağız. Engelli vatandaşlarımızın vakit geçireceği ve sosyalleşeceği bu merkezde kendilerine kuaförlükten halıcılığa, mobilyacılıktan otelciliğe, ahşap boyamadan tekstile kadar birçok alanda mesleki eğitim imkânı vereceğiz. Bir an önce vatandaşlarımıza bu hizmeti verebilmek için tüm hızımızla çalışıyoruz. 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ne kayıt olmayan vatandaşlarımız 29 Aralık Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilirler" dedi. Engelli vatandaşların yanı sıra ailelerinin de faydalanabileceği tesis için vatandaşlar, Merkezefendi Belediyesi'ne müracaat edecek. 29 Aralık Cuma günü sona erecek olan kayıtlar için 444 8 662 numaralı telefondan ya da www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden detaylı bilgi alınabilecek.

        (İHA-Y)

        22.12.2017 17:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler