Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yurdagül: Artık köy yollarımız sıcak asfaltla kaplanıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül Avşar köyü yolu sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Yurdagül'e Çavdarhisar Özel İdare Müdürü Hüseyin Dülger ve AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yıldız eşlik etti.

        Çavdarhisar'da 2017 yılı içerisinde köy yolu çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirten Yurdagül, ''Devletimiz özellikle köy yollarımızın merkezle olan bağlantısı konusunda bu yıl ilçemizde büyük yatırımlar yaptı. Artık köy yollarımız sıcak asfaltla kaplanıyor. Okul servislerimiz ve vatandaşlarımız, ulaşım konusunda sıkıntı çekmesin diye yapılan bu çalışmalarda özverili bir şekilde çalışan karayolları personeline teşekkür ediyorum. Yollarımızın yapılmasında bizlerin talebini hiç bir zaman geri çevirmeyen hükümet yetkililerimize şükranlarımızı sunuyorum''diye konuştu.(YD-EFE)

        23.12.2017 10:29:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler