Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık ve Ezan Yarışması Gölpazarı'nda yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu İl Geneli İmam Hatip Liseleri Arası Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Yarışması Bilecik'in Gölpazarı İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

        Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilçe müftüleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Programın açılışında, Bilecik İl Geneli Ortaokullar arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması ikincisi olan Ömer Faruk Aydoğdu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile yapılarak, öğrenciler jüri üyeleri ve izleyiciler önünde performanslarını sergilediler.

        Programda konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, semalarda sonsuza kadar yankılanacak olan ezanı ve kıyamete kadar varlığını sürdürecek olan kutsal kitabı Kuran-ı Kerimi güzel sesleriyle seslendiren öğrencileri tebrik etti. Durmuş, "Biz Müslümanların her şeyin birbirine karışmaya başladığı bu değişken dünyada Kuran'a ve sünnete sımsıkı sarılarak kurtuluşa erebiliriz. Kuran-ı Kerimin bir mucizesinin de kolay ezberlenebilir olmasıdır. Hafızlık ve ezan okumada ilimizi bölge finallerinde temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından Gölpazarı İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu tarafından jüri üyelerine teşekkür belgeleri ve hediyeleri verilmesi ve Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş'un, günün anısına yarışmaya katılan okul müdürlerine plaket takdim etmesinin ardından program sona erdi.

        (DA-Y)

        23.12.2017 12:44:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler