Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BM'nin kararı Hani'de sevinçle karşılandı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yapılan Kudüs oylamasında ABD'nin, tüm dünya ülkeleri nezdinde büyük bir hezimet yaşaması, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde sevinçle karşılandı.

        Sevinç çığlıkların yaşandığı Hani ilçesinde okullarda okuyan bir grup öğrenci de ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla kararı sevinçle karşıladı. Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, mahalle gezileri kapsamında çocukların ellerinde taşıdıkları Türk Bayraklarını görünce makam arabasını çocukların olduğu yerde park ederek tebrik etti ve sevinçlerine de ortak oldu ve kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Çocukların bu hareketi ilçenin genelinde büyük takdir topladı.

        (İHA-MP-Y)

        24.12.2017 15:56:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler