Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jeopark'a yaz - kış ziyaret

        Uğur Demirbaş

        ANKARA (İHA) - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 91 mezunları dönem arkadaşları ile birlik ve beraberlik etkinliği çerçevesinde hafta sonu Jeopark alanlarını ziyaret etti.

        İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 91 mezunları hafta sonu Kızılcahamam Belediyesi Jeopark Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Ali İhsan Kayabaşıoğlu rehberliğinde Jeopark alanlarını gezdi. Grup ilk olarak Abacı Peri Bacaları Jeositi, Kızılcahamam Belediyesi Eğitimci Nuray Yeşil Müzesi, Şehit Anıt Ağacı, Soğuksu Milli Parkı ve burada bulunan ziyaeretçi merkezini gezdiler. Havanın karlı olması geziye farklı bir güzellik kattı.

        İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 91 mezunları ilçemizden ayrılırken geziye yapmış oldukları katkılarından dolayı ve aynı zamanda dönem arkadaşları olan İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız'a ayrıca teşekkür etti. Ziyaretçiler ayrıca Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve ekibinede yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

        (UD-BC-Y)

        25.12.2017 10:17:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler