Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi 1. Cadde'de çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçe merkezindeki aktif caddelerinden 1. Cadde'de alt ve üstyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Altyapı çalışmalarının bitiminin ardından üstyapı ve ışıklandırma çalışmaları başlayacak.

        Su boru hattı ile kanalizasyon boru hattı döşeme işlemleri devam ederken, diğer mahallelerden döşeme işlemleri tamamlanan su ve kanalizasyon boru hattının bağlantıları ana hata bağlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler caddeye döşenen kilitli parke taşlarını bir taraftan sökerken, diğer taraftan da yeni kaldırımların döşenmesi için kaldırımları kırarak, taşları sökülüyor.

        Çalışmaları yerinde denetleyen Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, "İlçemizde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Su, kanalizasyon, asfalt çalışmaları devam ediyor. Yeni kaldırımların yapılabilmesi için kaldırımları kırıyoruz. Ardından sıcak asfalt dökümü çalışmalarımız başlayacaktır. Bir an önce vatandaşımızı refaha kavuşması için, çalışmalarımızı hızlandırıyor ve denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Sahada aldığımız bütün notlarımızı rapor haline getirerek, Belediye Başkanımız Savaş Konak'a sunuyoruz. Başkanımız Sayın Konak'ın talimatları doğrultusunda, çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        25.12.2017 15:21:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler