Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci'nin sağlığı yerinde incelendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Demirci'de daire başkanlığına bağlı olan hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Demirci ilçesini ziyaret ederek hizmet birimlerini inceledi. Akbaş'a, Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan da eşlik etti. Modern ve steril bir şekilde hizmet veren mezbahada incelemelerde bulunan Akbaş, mezbahanın mevcut durumu ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Akbaş, daha sonra ise haşere ile mücadele ekipleri ile bir araya geldi. Geride kalan uçkun dönemi 2018 yılı Şubat ayıyla birlikte başlayacak olan larvasit mücadelesinin ön programı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Akbaş Demirci'de son olarak ilçede haşere ile mücadele de kullanılması planlanan hizmet binasında inceleme gerçekleştirdi.

        (AY-Y)

        25.12.2017 15:23:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler