Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç takla attı

        (Fotoğraflı)

        Bahattin Yolaçan

        ŞANLIURFA (İHA) - Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran kamyon sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.

        Edinilen bilgilere göre Siverek'ten Diyarbakır istikametine doğru seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 HY 079 plakalı kamyon şoförü ilçeye beş kilometre uzaklıkta önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca, araç taklalar atarak yan yattı. Yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla, hurdaya dönen araçtan şans eseri yara almadan çıkarılan kamyon sürücüsü, kendisine yardım edenlere "Aniden önüme bir köpek çıktı bende hayvana vurmamak için manevra yaptım, maalesef direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attım. Çok şükür bende bir şey yok, cana olacağına mala olsun" dediği öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

        (BY-SD-Y)

        26.12.2017 09:41:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler