Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suruç'ta araç muayene istasyonu talebi

        - Vatandaşlar ilçeye kalıcı araç muayene istasyonu kurulmasını istedi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde araçlarını günlerce muayeneden geçiremediklerini iddia eden vatandaşlar, ilçeye kalıcı bir muayene istasyonu kurulmasını istedi.

        Yaklaşık 110 bin nüfusa sahip Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde vatandaşlar, günlerce sırada beklemelerine rağmen araçlarını muayeneden geçiremediklerini iddia ederek yetkililerden kalıcı bir muayene istasyonu kurulmasını istedi. İlçe girişine haftada 3 gün kurulan muayene istasyonunun talebi karşılamadığını dile getiren vatandaşlar, günlerce, bazen de iki hafta boyunca sıranın kendilerine gelmesini beklediklerini belirtti. Birecik'te araç sayısının az olmasına rağmen bir muayene istasyonu bulunduğunu belirten vatandaşlar, işlerini bırakıp günlerce kuyrukta beklediklerini söyledi.

        Yaklaşık 5 gündür sıra beklediğini ama halen sıranın kendisine gelmediğini söyleyen araç sahiplerinden Selami Amaç," Ben Perşembe gününden beri arabamın başında bekliyorum. 6. günde de sıranın gelip gelmeyeceği belli değil. Yetkililerden ricamız bu soruna bir çözüm bulsunlar" dedi.

        Diğer vatandaşlar da işlerini bırakıp yaklaşık 10 gündür gelip gittiklerini iddia ederek çözüm istedi.

        (Şİ-AOA-Y)

        26.12.2017 10:49:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler