Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz'dan kışa tam hazırlık

        - Yeni iş makineleri törenle kabul edildi

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat - Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi, soğuk ve yağışlı havaların etkili olmasıyla birlikte kış hazırlıklarına başladı. Hazırlıklar kapsamında yeni iş makinelerinin hizmete alım töreni gerçekleştirildi.

        Soğuk ve yağışlı havaların kendini hissettirmesiyle birlikte Beykoz Belediyesi, kış hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların kış aylarını kar yağışı ve buzlanmaya karşı sorunsuz geçirmesi ve günlük hayatın normal seyrinde devam etmesi için belediye, filosuna yeni iş makineleri kattı. Araç filosuna tam donanımlı yeni iş makineleri kazandıran Beykoz Belediyesi, filoya katılan araçların hizmete alım töreni yapıldı. Kar küreme aracından silindire, greyderden ekskavatöre kadar toplam 25 araç, zorlu kış koşulları ile mücadele edecek.

        Araçlarla ilgili bilgi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, daha sonra araçların belediyeye katılımı için kurdele kesti.

        "Toplam 25 araçla kışı hazır bir şekilde bekliyoruz"

        Kış hazırlıklarının son hızla sürdüğünü belirten Başkan Yücel Çelikbilek, "Beykozlulara zor bir kış yaşatmadan işleri yönetmek istiyoruz. Bu sene inşallah yeni araçlarla birlikte kışı çok rahat geçireceğimizi veya rahat geçirmeye yakın bir ortam içinde olacağımızı düşünüyorum. 1 adet ekskavatör, 1 adet mini yükleyici, 1 adet toprak silindiriyle birlikte bu sene 9 tane JCB, 2 adet greyder, 3 adetle birlikte kar ve tuz küreme kamyonlarıyla beraber toplam 25 araçla kışı hazır bir şekilde bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (HB-HB-AŞ-Y)

        26.12.2017 12:56:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler