Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyeden engelli öğrenciye tekerlekli sandalye

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında doğuştan engelli öğrenciye tekerlekli sandalye hediye etti.

        Tekerlekli sandalyeyi engelli öğrenciye teslim eden Başkan Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen her türlü talebi değerlendirerek cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, "Kardeşimizin ailesi yaklaşık bir hafta önce belediyemize müracaat ederek bizden tekerlekli sandalye talep etti. Biz de, onların talepleri doğrultusunda, kardeşimizin durumuna uygun özel bir tekerlekli sandalye hazırlatarak kendisine teslim ettik. İnşallah bundan sonra okuluna rahat bir şekilde gidip gelecek. Onun hayatındaki engellerin kalkmasına yardımcı olmak bizim görevimiz" dedi.

        (HT-MŞ)

        26.12.2017 13:24:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler