Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avcı'dan, çocuklara geleneksel sokak oyunları tavsiyesi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ilçede bulunan okullara ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Avcı, öğrencilere verdiği nasihat ile bilgisayar başından kalkıp, geleneksel sokak oyunları oynamalarını istedi.

        Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sabahları gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte Gazi Osman Paşa İlkokulunu ziyaret eden Başkan Avcı, ders öncesi öğrencilerle muhabbet etti, onlara sorular sordu. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyip öğütler veren Başkan Avcı, öğrencilerin kendisine verdiği samimi cevaplar karşısında memnuniyetini dile getirdi. Avcı, "çocuklara derslerden arta kalan zamanlarda internet ortamında çok fazla zaman geçirmemelerini, geleneksel oyunlara yönelmeleri tavsiyesinde bulundu" Başkan Hasan Avcı, samimi ve sıcak tavırlarıyla dikkat çekerken, çocuklar da sevgi ve muhabbetleriyle Başkana karşılık verdi.

        (HT

        26.12.2017 14:06:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler