Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toç-Bir-Sen'den üyelere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman Toç-Bir-Sen Başkanı Mehmet Sıddık Arslanlı, il yönetimi ile beraber Sason'da bulunan üyeleriyle bir araya geldi.

        Batman Tarım, Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) İl Başkanı Sıddık Arslanlı, Sason ziyaretinde, İlçe Temsilcileri Mutalip Çelik ve diğer üyeleri ile bir araya gelerek, 4/C'den 4/B'ye geçiş yapan personellerin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İstişare toplantısında üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Arslanlı, toplantının ardından üyelerine çeşitli hediyeler verdi. İl Başkanı ve yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Toç-Bir-Sen İlçe temsilcisi Mutalip Çelik, ziyaretlerinden dolayı Arslanlı ve yönetimine teşekkür etti.

        (EA-MP-Y)

        26.12.2017 16:38:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler