Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'de lise öğrencilerine uyuşturucu semineri

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen madde bağımlılığı seminerine konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Artuner Deveci'nin etkili anlatımı ve sunumu öğrencilerin seminere olan dikkatlerini daha da artırdı.

        Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Seminer, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Artuner Deveci tarafından sinevizyon eşliğinde verildi. Konferansta Prof. Dr. Deveci'nin çocukların seviyesine inerek anlatımı ve öğrencilerle karşılıklı soru cevap olarak semineri gerçekleştirmesi hem öğrencilerin daha dikkatli olmalarını hem de seminerin amacına ulaşmasını sağladı.

        Seminer sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Açıkgöz tarafından seminere katılan Prof. Dr. Artuner Deveci'ye çiçek verilerek teşekkür edildi. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç bu tür seminerlerin belli aralıklarla devam edeceğini belirterek, "Gençler geleceğimiz. Bu nedenle sıkça uyuşturucu konusunda uyarıcı çalışmalar yapılacak" dedi.

        (VS-SC)

        26.12.2017 17:50:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler