Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zekai Kafaoğlu sabah namazı sonrası esnaf ile selamlaştı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Havran'da sabah namazı sonrasında esnaf ile selamlaştı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Havran ilçesine bir dizi ziyaret için geldi. Sabah namazını Havran Cedit Camiinde kılan Başkan Kafaoğlu daha sonra sabah işyerlerini açan esnafları ziyaret etti ve hayırlı işler diledi. Başkan Zekai Kafaoğlu "Bugün mesaiye Havran'dan başladık. İl Başkanımız Hasan Demiraslan, Havran Belediye Başkanımız Emin Ersoy ile birlikte Havran Cedit Camiinde sabah namazını eda ettikten sonra esnafla selamlaştık."dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanının sabahın erken saatlerinde iş yerlerinde gören esnaf ise bir yandan şaşkınlıklarını yansıtırken ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

        (EME)

        27.12.2017 10:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler