Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke'de yol yapım çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediyesi Yörüklerin ve özellikle geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşların çoğunlukta olduğu Çamlıbel Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

        Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerini sürdüren Silifke Belediyesi, bu kez Çamlıbel Mahallesi'nin yüksek kesimlerinde yaşayan fakat yol olmadığı için ulaşımda güçlük çeken Yörüklerin yolunu açtı.

        Başkan Mustafa Turgut'a teşekkür ederek hizmetlerinde başarılar dileyen mahalle sakinleri, "Bizim için önemli olan fakat bugüne kadar bir türlü yaptıramadığımız yollarımızı Silifke Belediye Başkanımız yaptırıyor. Kendisinin yanımızda olmasından ve bizim sesimize kulak vermesinden büyük mutluluk duyduk. Dar olan yollarımız genişliyor, kötü durumda olan yollarımıza da malzemeli bakım yapılıyor" dediler.

        "Sizlerin derdi benim derdim. Sizler nasıl bir hizmet istiyorsanız gücümüz ve imkanlarımız ölçüsünde yapmaya hazırız" diyen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise, "Sizlerle olmaktan, sizlerin talebini yerine getirmekten büyük keyif aldım. Bizim işimiz hizmet etmek. Bu makama hizmet için geldik. Her türlü zorlukları sırtlayarak, geçim kaynağınız olan keçilerle sahiller ve yaylalar arasında mekik dokumaktan yoruldunuz. Sizlerin bu yorgunluğunuza ve talebinize bir nebzede olsa katkı sunmak istedik. Çünkü Yörük demek, Anadolu demektir, Atatürk ve Cumhuriyet demektir. Nerede olursanız olun, yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyorlar. Biz büyük bir aileyiz ve Yörük kültürünü yaşatmak için hep birlikte, var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        (MŞN-Y)

        27.12.2017 11:03:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler