Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASP İl Müdürlüğü'nde ''Adım Adım Aile Olmak ve Sürdürülebilir Evlilik'' semineri

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aile Eğitim Programı kapsamında düzenlenen eğitimler devam ediyor.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen eğitim programına Aziziye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gül Genç, İl Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşların çalışanları katıldı.

        Uzman Eğitimci ve terapist Adalet Ömeroğlu, ''Adım Adım Aile Olmak ve Sürdürülebilir Evlilik'' konusunda, eğitim verdi.

        Eğitim programı sonunda Ömeroğlu, katılımcıların sorularını yanıtladı.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Aile Eğitim Programlarını önemsediklerini belirterek, çalışanların mesleki becerilerinin artmasında hizmet içi eğitimlerin önemli bir yer edindiğini ifade etti.

        İlbaş, aile eğitim programlarının önemine değinerek şunları söyledi: "Ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı, bilgi çağının gereklerine uygun olarak ailelerin yaşam kalitesini arttırmaya dönük önemli bir adımdır. Bu çerçevede kurum personellimizin mesleki becerilerini artırmak ve kişisel gelişimlerine katıda bulunmak amacıyla hizmet içi önemsiyoruz. Kurumumuzda eğitimlere katkı sağlayan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum "dedi.

        Eğitim programı sonunda Ömeroğlu'na teşekkür belgesi verildi.

        (ERZ-AT-Y)

        27.12.2017 12:06:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler