Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Akif Ersoy ölümünün 81. yılında anılıyor.

        (Fotoğraflı)

        Sercan Ülgen

        EDİRNE (İHA) - Uzunköprü Gençlik ve Spor Merkezi tarafından, Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 81. yıl dönümü anısına Uzunköprü halkı ile beraber İstiklal Marşını okudular.

        Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 81. yıl dönümü anısına Edirne'in Uzunköprü ilçesinde çeşitli meslek dallarında çalışan vatandaşlar ile beraber İstiklal Marşının 10 kıtasını okudular. Uzunköprü Gençlik ve Spor Müdürü Volkan Çift, açıklamada, "Aziz milletimizin destan yazdığı, İstiklal mücadelemizin başarıyla sonuçlanmasında hiç şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar manevi önderlerimizin de büyük katkısı vardır. Vatanı ve milletinin bekası için davaya olan inancı, coşkusu, heyecanı ve daima umutlu kişiliği ile milletimize öncülük eden istiklal şairimiz, yayımladığı dergiler, makaleler, kürsü konuşmaları ile bir düşüncenin ve idealin taşıyıcısı olmuş, şiirleri ve İstiklal Marşı ile bu misyonu en güzel ifadelerle dile getirmiştir. Mehmet Akif Ersoy, Hak ve hakikat uğruna verdiği çabayla da örnek alınacak bir mücadele ve dava adamı olmuştur. Merhum Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 81. yıl dönümünde rahmet ve şükranla anıyor, aziz milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

        (SÜ-MEF-Y)

        27.12.2017 14:25:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler