Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlantı yolu genişletiliyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Ovacık Mahallesi Kullar Caddesi ile Çuhane Caddesi'ne bağlantı sağlayan Ezgi Sokak'ta imar planlarına göre yeniden düzenleme yapıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Ovacık Mahallesi Kullar Caddesi ile Kartepe ilçesine sınır olan Çuhane Caddesi'ne bağlantı sağlayan yol 7 metre genişlikten 20 metre genişliğe çıkarılıyor. Ayrıca yol güzergahında dere geçişlerine menfez yapılıyor. Trafiğe kapatılan sokak imar planına göre yeniden şekillenerek 20 metre genişliğe çıkarılıyor. Servis araçları ve meyve sebze hal binasına gelen araçların sürekli kullandığı yol tamamlandıktan sonra ulaşım daha güvenli hale gelecek.

        (MK-RFK-Y)

        27.12.2017 14:48:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler