Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar, halkla buluşmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın vatandaşların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenli olarak başlattığı halk toplantıları devam etti.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın üç buçuk yıl önce göreve başladığında başlattığı ve sonrasında program yoğunluğundan ara vermek zorunda kaldığı halk toplantıları geçtiğimiz hafta yeniden başlamıştı. Dün ikincisi gerçekleşen halk toplantıları sabah saatlerinde başlayıp öğleden sonraya kadar devam etti. Başkan Toltar vatandaşları tek tek makamında kabul ederek sorunlarını dinledi. Toplantıya belediye başkan yarımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

        Halk Toplantılarının düzenlemesiyle ilgili bilgi veren Başkan Toltar, yapılan halk toplantıları ile vatandaşın sorunlarının daha iyi anlaşılmasının, bireysel veya toplumsal sorunların belediyemize ve kuruluşlarına doğrudan aktarılmasının sağlanacağını bu sayede devlet ile vatandaşın yan yana geldiğini ve aradaki mesafenin, kopukluğun azaltılacağını ve sorunların daha hızlı çözüme ulaşacağını belirtti.

        Halk Toplantısına katılanlar çoğunlukla yaşadıkları sağlık, eğitim, ulaşım, asayiş ve iş problemlerini dile getirerek ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kendileri ile ilgili yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri ileterek çözüm yolları aranan toplantının sonunda birebir çözüm bulma noktasında toplantının çok faydalı geçtiğini belirten vatandaşlar ise Başkan Toltar'a toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

        (MK-RFK-Y)

        27.12.2017 15:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler