Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar NİSMEK'te Çalışmalar Sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) binası için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyorlar.

        Niksar Belediyesince ücretsiz kursların açılacak ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların verileceği Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2018 yılı Ocak ayında verileceği Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının (NİSMEK) açılacağını duyurdu. Başkan Özcan yaptığı açıklamada; "İlçemizde halkımızın faydalanabileceği kursları açmak adına iş hanımızın üst katında eski Rehberlik Araştırma Merkezi olarak kullanılan alanda tadilat ve düzenlemeler yaptık. Bu alana Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) adını verdik. Burada kurs almak isteyen hemşehrilerimize ilk etapta tekstil ve çini konusunda kurslar açacağız. Meslek edindirme ve özel sektöre kalifiye eleman yetiştirerek istihdama katkı sağlamayı düşünüyoruz. Burada kurslara katılan hemşehrilerimize kursun ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını vereceğiz. Ocak ayında açmayı planladığımız kurslar için başvuru başladığı zaman duyuruları yapacağız. İlerleyen zamanlarda ise farklı kurslarda açmayı planlıyoruz. Tüm çabamız gelişen ve büyüyen bir Niksar için" dedi.

        (SÖZ-GF-Y)

        27.12.2017 16:07:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler