Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çağdaş Sanatlar Müzesi'nde yeni yıl konseri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik ve Oda Korosu, Çağdaş Sanatlar Müzesi'nin 'Müzede Müzik' etkinliği kapsamında yeni yıl konseri verdi.

        Koro şefliğini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanı Ebru Kemalbay Eren'in üstlendiği konserde, piyanoda Seda Hancı, perküsyonda Efe Yaşar, Ilgın Kaya ve Eren Binici yer aldı. Gençlik ve Oda Korosu konseri öncesinde piyanoda Öğr. Gör. Cemre Çilenger ve trompette Kayra Yavuz ile birlikte, J.Ed. Barat'dan Fantaisie en Mib for Trumpete Piano eserini, pan flütte Melis Naz Ünver V. Cosma'dan 'Sirba' parçasını çaldı. Gençlik ve Oda Korosu ise konserde, L.V. Beethoven'dan 'Signor Abbate', Arr. J. Thomas'dan 'African Noel', Arr. S. Decesare'den 'Santa Lucia', M. Leontovich'den 'Carol of the Bells', G. Memedov'dan 'Yarınım Sen', Geleneksel Kanon'dan 'Dona NobisPacem', Arr. J. Rutter'den 'Deck the Hall', F. X. Gruber'den 'StilleNacht/ Silent Night' eserlerini seslendirirken, Nehir Ekşi ve Şevkican Kayır, Arr. J. Rutter'den 'We Wish You a Merry Christmas', Arr. P. Lawson'dan 'Jingle Bells' şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu.

        (ÇAĞ-AS-Y)

        27.12.2017 16:25:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler