Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık'ta kaldırımlar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık ilçesinde kullanılamaz durumda olan kaldırımlar, belediye ekipleri tarafından sökülerek yenileniyor.

        İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirildikten sonra birbirinden başarılı çalışmalara imza atan Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, ilçedeki kaldırımları da yeniledi. Tahrip olan kaldırımları söken belediye ekipleri, bütün yollardaki kaldırımları yeniliyor.

        Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, çalışmaların titiz bir şekilde yürütülmesini istedi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Uzan, "Kaldırımlarda yağmur suyu oluğu, bordür ve üzerinde dekoratif aydınlatılmanın yapılması için kablo döşemeleri yapılarak estetik bir görünüm elde edilecek. Merkezde halkın cadde ve sokaklarda rahat etmeleri, yağmur ve kar zamanı yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Firma yetkilileri tarafından titizlikle yürütülen kaldırım altyapıları sökülmeye başlandı, yeni kaldırımların yapılması için alt zemin uygun hale getiriliyor. Çarşı düzenini bozan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar kısa sürede başlayacak" diye konuştu.

        (NA-MSA-Y)

        27.12.2017 17:07:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler