Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keskin, SUGİAD'ın Ödül Törenine Katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 2. SUGİAD En İyiler Ödül Töreni'ne katıldı.

        Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde Sultanbeyli Genç İşadamları Derneği'nin geleneksel ikinci ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı. Ayrıca ödül törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi gibi isimler de katıldı.

        Yerelde; En Çok İstihdam, En Çok İhracat, En Başarılı Sporcu, En Başarılı Öğrenci ve Farkındalık, Ulusal-Uluslararası; En Başarılı Ekonomi Programı, Uluslararası Habercilik, Uluslararası İnovasyon, Gelenekselde; Vefa ve Emek kategorileri olmak üzere 10 ayrı dalda ödül alanların ödülleri takdim edildi.

        Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, farklı kategorilerde ödüle ulaşanları tebrik ederken, emeği geçenlere teşekkür etti.

        (MB-ÖZ-Y)

        27.12.2017 21:05:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler