Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayapınar'da 2 bin 208 hane ziyaret edildi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesince yürütülen "Hızır Projesi" çerçevesinde 2 bin 208 hane ziyaret edildi.

        İlçedeki tüm vatandaşların evlerinde ziyaret edilerek kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunulması ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığının tespit edilmesi amacıyla Kayapınar Kaymakamlığı ve Kayapınar Belediyesi tarafından başlatılan Kayapınar Hızır Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında 3'erli gruplar halinde 10 inceleme ekibi ile ziyaretlerini gerçekleştiren "Kayapınar Hızır" personelleri şimdiye kadar 2 bin 208 haneyi ziyaret etti. Ziyaret ettikleri evlerde büyük bir memnuniyet ile karşılanan personeller yapmış olduğu tespitler neticesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlar ulaştırılmaya başlandı. Kayapınar Hızır Uygulama ekipleri tarafından tekrar kapıları çalınan gıda, kırtasiye ve tekerlekli sandalye gibi yardımları kendilerine ulaştırılan 117 aile, ilk defa hayata geçirilen projeden duydukları memnuniyeti ifade ederek, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı'ya ve proje ekibine teşekkür etti.

        Balcı, Kayapınar Hızır projesinin katılımcı ve sosyal belediyecilik açısında çok önemli olduğunu ifade ederek, proje ile bir yandan Kayapınarlı vatandaşların kapılarına kadar gittiklerini, evlerinde misafir olduklarını ve bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olduklarını belirtti. Balcı, "Kayapınar Hızır Projesi ile ilçemizdeki 64 bin hanenin tamamının kapısı çalacak, evlerine ve gönüllerine misafir olacağız. Bu sayede hem vatandaşlarımızın bizden beklentilerini öğrenecek hem de ihtiyaç sahibi ailelerimizin taleplerini karşılayacağız" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        28.12.2017 10:37:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler