Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okullarda gençlik merkezi köşesi hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Gençlik Merkezi tarafından okullarda Gençlik Merkezi köşesi hazırlanıyor.

        Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler hazırladıkları panolarda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erzincan Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerini tanıtan afiş ve bilgilendirme formlarını gençler ile paylaşıyorlar. Ulalar Anadolu Lisesi'nde de Gençlik Merkezi Köşesi gençler tarafından oluşturuldu. Köşeye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması, Gençler Arası Tiyatro Yarışması, Gençler Arası Bilgi Yarışması, Gençler Arası Türk Müziği Yarışması ile Erzincan Gençlik Merkezi'nde yürütülen kulüp çalışmalarını içeren bilgilendirme afişleri asıldı ve ailelere Erzincan Gençlik Merkezi tarafından yürütülen "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda eğitim verildi.

        Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu " Erzincan Gençlik Merkezimiz yoğun bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezimizde gençlerimize hizmet için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Merkezimizde kültürel, sosyal ve sportif anlamda yapılan etkinlikler ile daha çok gencimize ulaşmayı hedefliyoruz.Erzincan Gençlik Merkezimiz kitap toplama kampanyası, huzur evi ziyareti, fidan dikimi, ilkyardım ve afet eğitimi, halk oyunları yarışması, genç dönüşüm projesi,Türk Müziği yarışması, ebru ve hüsn-ü hat, Mehmet Akif Ersoy'u anma programı, atık pil toplama kampanyası,57. Alay Vefa yürüyüşü, gönüllü gençlerin yardım etkinliği, rehabilitasyon merkezi ziyaretleri, sağlıklı yaşam semineri, gibi çeşitli faaliyet ve projeleri etkin bir şekilde uyguluyor. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, vakıflar, dernekler ile yaptığımız iş birliği ile Erzincan'da binlerce gence ulaşıp gençleri merkezimizde ağırlıyoruz. Erzincan Gençlik Merkezi personeli arkadaşlarımız haftanın 7 günü sabah 08.00'den gece 23.00'a kadar merkezimizde gençlerimiz için gayretli bir şekilde çalışıyorlar." dedi

        (FG-AA-Y)

        28.12.2017 11:44:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler