Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin SGK'dan eğitim semineri

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Ömerli ilçesinde bulunan kamu kurumlarında görevli personellere, SGK ile ilgili iş ve işlemler hakkında cezalı duruma düşmemeleri ile ilgili personele eğitim semineri verdi.

        Seminerde Konuşan İl Müdürlüğü yetkilileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına sigortalı işlemleri ve uygulanan idari para cezalarında yapılan hataların önlenmesine yönelik benzer eğitimlerin verilmeye devam edileceğini, karşılıklı iş birliği içinde sorunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Seminere Artuklu SGM Müdür Yardımcısı Yusuf Yaman, Ömerli Kaymakamlığı, Ömerli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ömerli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ömerli İlçe Tarım Müdürlüğü, Ömerli Adliyesi, Ömerli Tapu Müdürlüğü, Ömerli Mal Müdürlüğü, Ömerli Belediyesi, Ömerli Devlet Hastanesi ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının personelleri katıldı.

        (MA-MP-Y)

        28.12.2017 12:07:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler