Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depboylu ve İlter'den Başkan Kale'ye teşekkür

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İl Başkanı Levent İlter, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İncirliova'ya geldi.

        İlk olarak İncirliova Belediyesini ziyaret eden İl Başkanı Leven İlter ile Milletvekili Deniz Depboylu Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından proje dalında "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülünü alan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi kutlayarak "MHP'li belediyeler söz değil icraat üretir. Sizleri yürekten kutluyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        Yapılan ziyaretten dolayı onur duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Gürşat Kale; "İncirliova Belediyesi olarak Büyükşehir Yasası'nın getirdiği tüm olumsuzluklara karşın önemli ve büyük hizmetlerin altına imza attık. Bu hizmetleri gerçekleştirirken tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek ilçemizin gelişimine katkı sağlama gayretinde olduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine hep birlikte daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız" dedi.

        İncirliova Belediye Başkanlığı'na yapılan ziyaretin ardından İl Başkanı İlter, Milletvekili Depboylu, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan ile İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü başta olmak üzere, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sütsever, İncirliova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Eyüp Salık, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cavit Küçük, İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı'yı makamlarında ziyaret etti.

        Sivili Toplum Kuruluşlarına yapılan ziyaretlerin ardından mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen heyet İncirliova'ya yapılacak hizmetler, vatandaşların yerel ve ulusal gündemde yer alan konulara ilişkin beklenti ve talepleri de gündeme alınarak görüş alışverişinde bulundu.

        Aydın'ın sorunlarını TBMM'sine taşımaktan onur duyduğunu ifade eden Milletvekili Depboylu; "Bizim için öncelik milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak halkımızın beklentilerine yanıt vermektir" dedi.

        Milliyetçi Hareket Partisi olarak "Halka hizmetin Hak'ka hizmettir" düsturuyla hareket ettiklerini vurgulayan İl Başkanı İlter; "MHP Belediyelerimizin Aydın'ımıza katkılarını Nazilli, Germencik ve İncirliova'da görmekteyiz. Yaşanılan tüm mali sıkıntılara karşın üç belediyemiz halkımıza en güzel hizmetleri sunmaktadır. Üç belediye başkanımızı da kutluyorum. MHP Belediyelerinin farkı halka hizmettir" dedi.

        (MB-Y)

        28.12.2017 12:25:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler