Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akkaya mezun olduğu lisedeki öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' kapsamında okuldaki öğrencilerle bir araya geldi.

        Okul toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Okul Müdürü Muammer Ak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Kendisinin de 1984 yılında bu okuldan mezun olduğunu belirten Başkan Akkaya, hayattaki başarının sırrının düzenli çalışmak olduğunu belirtti. Çalışmanın kölesi olanın başarının da efendisi olacağını kaydeden Başkan Akkaya, "Ülkemiz için en önemli kaynak insan kaynağıdır. Bu kaynağı yani sizleri, öğretmenlerimiz güzel işler, sizlerde üzerinize düşeni yaparsanız ülkemiz için en büyük zenginlik olursunuz. Ben bu nedenle gençlerimizi çok önemsiyorum. Gençler olarak sizlerin de tarihimizi iyi bilmeniz, ecdadımızın bu memleketi bize nasıl emanet ettiğini iyi kavramanız lazım. Geçmişimizden ve inancımızdan alacağımız güçle geleceğimize daha emin adımlarla yürümemiz lazım" diye konuştu.

        Gençlerin tarihimizi daha iyi anlaması ve Çanakkale Zaferini daha iyi kavrayabilmesi için geçen yıldan itibaren tüm 11. sınıf öğrencilerini Çanakkale gezisine gönderdiklerini kaydeden Başkan Akkaya, ayrıca 12. sınıf öğrencileri içinde üniversite tanıtım gezilerine belediye olarak katkı sağladıklarını belirtti. Öğrencilere disiplinli çalışmanın öneminden de söz eden Başkan Akkaya, disiplinli ve düzenli çalışan kişilerin hayatta istedikleri başarıları ulaşacağını dile getirdi.

        Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan ve onların isteklerini not eden Başkan Akkaya'ya etkinlik sonunda Okul Müdürü Muammer Ak tarafından okuldaki 3 boyutlu yazıcıyla yapılan bir isimlik ve plaket takdim edildi.

        (CF-AH-Y)

        28.12.2017 16:42:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler