Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci'de 4 kilometrelik dere temizlik çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 6 noktada başladığı 4 kilometrelik dere temizlik çalışması ile mahallelerdeki taşkın sıkıntısına son veriyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde aşırı yağışlarda mağduriyet yaşanmaması için başlatılan dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Demirci ilçesine bağlı 6 noktada başlayan 4 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar, Pazar ve Mithatpaşa mahallelerinde tamamlanırken Kargınışıklar Mahallesi'nde devam ediyor. Kuzuköy ve Minnetler mahallelerinde de kısa süre içerisinde dere temizlik çalışmaları başlayacak. Ayrıca Demirci'nin turistik yerlerinden biri olan Hisar Kaplıcalarında da bir kilometrelik dere temizlik çalışması tamamlanarak yağmur sularıyla birlikte taşkına sebebiyet veren dere içerisindeki yabancı maddeler tamamen temizlenerek suyun akışı sağlıklı hale getirildi.

        (AY-Y)

        28.12.2017 17:28:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler