Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Belediyesi'nden yeni yıla özel konser

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediye Başkanlığı, yeni yıl etkinlikleri kapsamında Kırklarelililer için özel bir kutlama programı hazırladı.

        Vatandaşların coşkulu ve mutlu bir şekilde yeni yıl heyecanı yaşamaları için hazırlıklarını tamamlayan Kırklareli Belediye Başkanlığı, birbirinden değerli grup ve sanatçıları yeni yıla 1 gün kala Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu'nda müzikseverler ile bir araya getirecek. 30 Aralık Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu'nda ilk olarak saat 19:30'da Kırklareli'nin sevilen genç müzik gruplarından "Kaan Zel ve Karaliste" sahne alarak, geceye hareketli bir başlangıç yapacak. Saat 20:30'da ise Türk Müziği'nin efsane gruplarından "Yeni Türkü" sevilen parçalarını, 2018 Yılının birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi dileğiyle sevenleriyle birlikte seslendirecek.

        Yeni Türkü'nün sahne almasının ardından, saat 22:30'dan itibaren birçok sanatçı ile çalışmalarda bulunmuş, dans müziğinin etkili DJ' lerinden "Hakan Küfündür" saat 00:30'a kadar Dj performansıyla 7'den 70'e herkesi müziğin ritmine davet edecek.

        Etkinlik için ücretsiz ulaşım noktaları sağlanacak

        30 Aralık Cumartesi günü yapılacak "Yeni Yıl Konseri Etkinliği"ne vatandaşların katılımını sağlamak amacıyla Kırklareli Belediyesi kentin çeşitli noktalarından ücretsiz ulaşım noktaları oluşturacak. Saat 19:00'dan itibaren kaldırılacak araçların yerleri ise şu şekilde belirlendi, Dingiloğlu Parkı Önü, Karahıdır KYK Yurdu Önü, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Parkı Önü, TOKİ Konutları Merkez Durağı'ndan hareket edecek.

        (EG-MEF-Y)

        28.12.2017 19:53:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler