Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Devlet Hastanesi'ne yeni Başhekim

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Dr. Nihat Ateş atandı. Başhekim Ateş ile birlikte yeni başhekim yardımcıları, İdari ve Mali İşler Müdürü ve yardımcısı ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve yardımcıları da görevlerine başladı.

        Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke'nin Antalya Atatürk Devlet Hastanesine atanmasıyla boşalan Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Dr. Nihat Ateş atandı. Başhekim Ateş ile birlikte yeni başhekim yardımcıları Diş hekimi Aydın Yörük ile Başhekim Yardımcısı Patoloji Uzmanı Dr. Günnur Bilgin, İdari ve Mali İşler Müdürü Resul Arıtürk ve Müdür yardımcısı Abdullah Ergül ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ahmet Yurtseven ile Müdür yardımcısı Ayşenur Altınok İnce'de görevlerine başladı.

        Başhekim Op. Dr. Nihat Ateş, "Ben ve ekip arkadaşlarım bugün itibari ile göreve başladık. Hizmet kalitesini artırmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çok çalışacağız. Hastanemizde eksik olan uzman doktorların getirilmesi için çalışma yapacağız. Umarım hastanemize ve ilçemize çok iyi hizmet ederiz. Allah utandırmasın" diye konuştu.

        (AD-Y)

        29.12.2017 09:28:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler