Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültür ve Turizm Müdürlüğünden hatıra ormanı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Kültür ve Turizm Edirne İl Müdürlüğü çalışanları, Meriç Nehri kenarına 130 adet ıhlamur fidanı dikti.

        Edirne Orman İşletme Müdürlüğünün 2014 yılından beri yürüttüğü "Meriç-Tunca Nehirleri Şehir Ormanı" projesi kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliğinde, Kirişhane Seddesi yanındaki 3,5 dekarlık alan Kültür ve Turizm Bakanlığının Edirne birimlerinde çalışanların desteği ile "Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı" olarak tesis edildi.

        Orman İşletme Müdürlüğünce 16 bin adet fidan dikiminin planlandığı bölge içerisinde kalan 3,5 dekarlık alana İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Orman İşletme Müdürü Önder Terzi ile birlikte 130 adet ıhlamur fidanı dikildi.

        Hacıoğlu, fidan dikimi sonrası yaptığı açıklamada, "Edirne'deki taşkın alanlarının ağaçlandırılmasına katkıda bulunan çalışanlar, son yıllarda ilimiz ekonomisi açısından ön plana çıkan turizmin, şehrimizde sağlıklı bir çevre ile sürdürülebilir olmasına da önemli bir katkı sağlamış oldular" dedi.

        (KU-MK-Y)

        29.12.2017 10:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler