Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Domaniç Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan kitap kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Tamer Yiğit

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Domaniç Gençlik Kolları Başkanlığı, "Çocuklarımız Okusun" projesi kapsamında ilçe merkezinde bulunan okullara kitap bağışında bulundu.

        AK Parti Domaniç Gençlik Kolları Başkanlığı, "Çocuklarımız Okusun" projesi kapsamında Hisar İlköğretim Okulu, Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi, Domaniç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Domaniç Mesleki ve Teknik Lisesi ve Domaniç İlköğretim okullarına kitap bağışının yanı sıra giyecek yardımında bulundu.

        AK Parti Domaniç İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anılcan Açıkgöz, yaptığı açıklamada, ilçedeki eğitim yatırımlarının her geçen gün artığına dikkat çekti. Açıkgöz, "ilçedeki okullarımızın bazılarında kütüphane eksiği var. Kampanyaya kapsamında okullarımızda kurulacak olan kütüphanelerin zenginleştirmek amacıyla ilçe merkezimizin lise ve ilköğretim okullarımız için topladığımız 300 adet kitapları eşit bir şekilde teslim ettik. Biz bu yola yaklaşık bir ay önce başladık. Bu kampanyamızda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Ak Parti Kütahya Milletvekilimiz M. Şükrü Nazlı'ya, Ak Parti Domaniç İlçe Başkanımız Ahmet Özoğul'a, okul müdürlerimize ve Domaniç halkına teşekkür ederiz" dedi.

        Kitap dağıtım kampanyasına, AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Yönetim Kurulu ve AK Parti Domaniç Gençlik Kolları katıldı.(TY-EFE)

        29.12.2017 11:44:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler